MonkeyTalk

2. Creativiteit en apenstreken. Met vooraper Sarah Mutsaers.

February 12, 2021 Irene Koel Season 1 Episode 2
MonkeyTalk
2. Creativiteit en apenstreken. Met vooraper Sarah Mutsaers.
Show Notes

Wat vertellen apen ons over creativiteit? Zijn zij eigenlijk creatief? En wat kunnen wij dan van hen leren? Sarah Mutsaers (https://www.apemanagement.nl) is deze keer de vooraper aan de foon. Als diergedrag ingenieur en trainer haalt zij haar creativiteit uit de allergrootste inspiratiebron: de natuur. En natuurlijk uit haar werk met apen en mensen.

In de rubriek ‘olifanten benoemen’ komen stagiaires ter sprake, via een vraag van Marijke. Zij zit in haar maag met stagiaires. Niet letterlijk natuurlijk, maar hoe kan je hen nu waardevol en relevant inzetten, zodat het een win/win voor beiden wordt.

Staat er bij jou op het werk een olifant in de kamer?
Stuur dan een mail naar oppasser@thezooooo.com. Beschrijf de olifant en wie weet wordt jouw olifant uit de kamer gehaald in een volgende aflevering.

Met MonkeyTalk wil ik graag je creativiteit opporren en aanwakkeren. Want iedereen is creatief en de wereld heeft jouw creativiteit hard nodig. Met MonkeyTalk deel ik mijn ervaring en netwerk, en wil ik je inspireren en concrete tips geven. Ik hoop dat je hersenen even worden uitgelaten als je de aflevering luistert. Om daarna weer fris, fruitig en creatief de wereld in te gaan. Met deze aangewakkerde creativiteit ben je dan zelf ook een inspirerende vooraper. Daar hoop ik op. En vraag ik je vooral te doen.

Is dat nou gebeurd en ben je enthousiast? Wil je meer weten over MonkeyTalk, MonkeyDo, ons innovatie-spelprogramma, over de voorapers, over Irene Koel, uitleg & doe workshops en leerzame, energierijke motivatie-praatjes?  Kijk dan op www.thezooooo.com, daar vind je alles.

Wil je vriend worden van MonkeyTalk? Geweldig, dat kan ook.
Hoe? Kijk op https://petje.af/monkeytalk
Voor 3 Euro per maand, zeg 1 kopje cappuccino bij een hippe koffiezaak, steun je de show. Bij 100 petjes gaan we iets leuks doen voor de petjes.