MonkeyTalk

26. Creativiteit = luisteren naar de ander en toch je hart volgen. Met Johanna Koelman.

February 04, 2022 Irene Koel Season 1 Episode 26
MonkeyTalk
26. Creativiteit = luisteren naar de ander en toch je hart volgen. Met Johanna Koelman.
Show Notes

Deze keer is ‘vooraper’ en creatief alleskunner Johanna Koelman aan het woord. Over maken en hoe belangrijk het is dat strategie en concept echt klopt. De olifant in de kamer gaat over collectioneren en hoe dat ook weer moet kloppen. Kortom: veel luisterplezier!

Websites van Johanna:
https://johannakoelman.nl
https://bearwithme.today

Opgeven voor de gratis workshop Taichi en tekenen:
https://bearwithme.today/learntheconstantbearonzoom/

Volg Johanna op Instagram: @bearwithme.today

Wie is Irene Koel?
Gepokt en gemazeld, toegepast creatief, ik help bedrijven en organisaties bij ontwikkeling van strategie, marketing en innovatie, altijd vanuit een creatief concept. Omdat je daarmee onderscheidend vermogen en authenticiteit creëert. Altijd in combinatie met het team, zodat de creativiteit in de cultuur wakker gekust wordt. Waardevolle groei ontstaat altijd van binnenuit. Ik geef daarnaast lezingen en les. Ik doe vrijwilligerswerk in India om banen te creëren voor vrouwen, ik investeer in sociale bedrijven en zit in een paar besturen of ‘Raden van Advies’.

Wil je meer weten over MonkeyTalk, MonkeyDo, ons innovatie-spelprogramma, over de voorapers, over Irene Koel? Kijk dan op www.thezooooo.com, daar vind je alles.

Waarom MonkeyTalk?
Met MonkeyTalk wil ik graag je creativiteit opporren en aanwakkeren. Want iedereen is creatief en de wereld heeft jouw creativiteit hard nodig. Met MonkeyTalk deel ik mijn ervaringen en netwerk, en wil ik je inspireren en concrete tips geven. Ik hoop dat je hersenen even een ommetje maken als je de aflevering luistert. Om daarna weer  fris, fruitig en creatief de wereld in te gaan. Met deze aangewakkerde creativiteit ben je dan zelf ook een inspirerende vooraper, zoals we dat bij The Zooooo noemen. Daar hoop ik op. En vraag ik je vooral te doen. Als je je abonneert op MonkeyTalk krijg je automatisch een melding als er een nieuwe aflevering is. En het is natuurlijk heel fijn als je MonkeyTalk deelt in je netwerk. Dank!

Wil je vriend worden van MonkeyTalk? Geweldig, heel graag.
Deze MonkeyTalks (nu al zo’n 23 uur luisterplezier) met ervaring, inspiratie en dikke tips krijg je allemaal gratis. Ik investeer en geef graag door, maar als je wilt steunen is dat altijd fijn en het voelt best eerlijk. Hoe? Kijk op https://petje.af/monkeytalk
Voor 3 euro per maand, maar je mag ook zelf het bedrag bepalen. Of je kan eenmalig meteen het jaarbedrag doneren. Bij 100 petjes ga ik iets leuks doen voor de petjes. Reuze dank!